Trenger du vår kompetanse innen parkering?

Unipark leverer alle typer parkeringstjenester til kunder på Østlandet. Det være seg privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier. For oss er ingen kunder for små eller for store. Vi tar jobben på alvor, og finner de riktige løsningene tilpasset dine behov.

Parkering

Har du behov for skreddersydde parkeringsløsninger for eiendommen? Eller har du utfordringer med feilparkeringer, dårlig merking og det som ellers hører med? Vi tilbyr alt du trenger innen parkeringstjenester, og har som mål å levere tjenester som er enkle å forholde seg til. Som kunde får du personlig service, og døgnåpen kundekontakt. Vi er tilgjengelige når du trenger oss mest.

Skilting

God og tydelig skilting er nødvendig for å veilede og informere besøkende. Vi kan tilby alt innen skilting, og utarbeider en skreddersydd skiltplan spesialtilpasset din eiendom. Vi vil gå over området, og komme med forslag over hvilke skilt som er nødvendige for dere. Ingen oppdrag er like, og det er vår oppgave å finne løsningen som møter dine behov og ikke minst lovpålagte forskrifter. Skiltene skal være godt synlige, og lett å forstå. Ved inngåelse av avtale med oss sørger vi for at området blir forskriftsmessig riktig skiltet og merket.

Borttauing

Gjennom vårt samarbeid med Oslo Kranbilservice som er en stor aktør innenfor blant annet borttauing av biler, kan vi tilby dette til våre kunder ved behov. Om det er borttauing av feilparkerte biler, vrak eller andre behov, så er vi her for å hjelpe dere.

Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet for våre kunder.

Er det noe du lurer på?

Har du spørsmål rundt parkering, skilting, borttauing av bil eller andre henvendelser? Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig samtale.

Kontakt oss